Hvem er Tacgear.dk

Ejer og stifter.

På billederne ser vi Michael som er ejer og stifter af Tacgear.dk.

Michael Har være soldat og har over 20 års erfaring i hjemmeværnet og sidder pt i en stilling som Premier Løjtnant, som NK underafdeling.

Han er uddannet skydeleder, skydelære og Instruktør.

Til dagligt arbejder Michael som Projektleder i et byggefirma og er uddannet tømrer.

Lager

Vi har vores Lager på hjemadressen i Helsingør og man er altid velkommen til at komme forbi efter aftale til at prøve og se vores Produkter vi giver en kop kaffe, sodavand eller et glas vand.

Baggrunds histoerie og Vision.

Vi er et team af engagerede militær entusiaster. Vi bruger vores tid aktivt både i forsvaret og i hjemmeværnet.

Michael som er ejer og stifter af Tacgear.dk har igennem næsten 20 år, været aktiv i hjemmeværnet og har tidligere været soldat.
Han har ligeledes igennem en lang årrække spillet hardball, og har dermed afprøvet og testet mange andre produkter på markedet.

Han har over længere tid gået med tanken om, at det ville være nemmere at have og sælge sit eget tøj og grej.
Sidste halvår af 2023 brugte han på at få beklædning hjem, som er blevet afprøvet og testet i felten, så det kan leve op til de meget strenge krav, vi stiller til vores produkter.
1 januar 2024 gik shoppen i luften med de produkter, som Michael og hans team havde testet og godkendt.

Vi tester hver måned nye produkter, for at kunne udvide vores sortiment, og der vil hele tiden komme nye produkter til.

Mål:

Vores helt klare mål er, at vi aldrig vil give os på kvaliteten på vores produkter. Vi vil hele tiden, i tæt samarbejde med vores leverandører og fabrikker, sikre os at vi kender de produkter vi sælger, så vi kan stå inde for dem. 

Vi arbejder hårdt på at finde beklædning der lever op til selv de kræsne. Vores store mål er at skabe de bedste betingelser, for at du som kunde kan føle dig tryg ved at købe hos os.

Hvordan gør vi det ?

Vi har aftaler med flere professionelle og tidligere soldater, som er med til at teste og godkende kvaliteten. Dette sikrer jer som kunder, at vi kun har det bedste i vores shop. Alt i vores shop bliver købt hjem til test, før vi begynder at sælge det.

Hold dig altid opdateret.

Følg vores Facebook og Instagram side. Der vil vi altid informere om, hvad der rører sig af nye produkter og hvilke varer der