Velkommen til

Tacgear.dk

Se vores udvalg

Fri Fragt ved køb over 399,-

Vi har fri fragt ved køb over 399,-

Hurtig levering

2-4 dages levering

Der kan på nogle produkter være længere leveringstid. Dette vil fremgår af produktet.

Udvidet Fortrydelsesret på 30 dage

Vi står inde for vores kvalitet og synes du ikke om varen kan du levere det tilbage.

kvit og frit det skal være nemt.

Sikker betaling

Du kan trygt købe hos os, vi benytter 3D secure.

LÆS MERE

HVEM ER TACGEAR - LÆS MERE OM OS

Om os

Hvad siger vores kunder ?

Fremragende

4.5

/ 5

God kvalitet og god service

Jeg har handlet hos Tacgear, bukserne er rigtig gode. Der er rigtig gode muligheder for at justere bukserne så de passer til ens behov. Kvaliteten er god og der er god bevægelighed nu hvor de skal bruges til en aktiv funktion. Kan varmt anbefales og det er til en pris hvor alle kan være med. Jeg har handlet hos Tacgear, bukserne er rigtig gode. Der er rigtig gode muligheder for at justere bukserne så de... Jeg har handlet hos Tacgear, bukserne er rigtig gode. Der er rigtig gode muligheder for at justere bukserne så de passer til ens behov. Kvaliteten er god og der er god bevægelighed nu hvor de skal bruges til en aktiv funktion. Kan varmt anbefales og det er til en pris hvor alle kan være med.

Kvalitet til professionelle.

Kvalitet til professionelle. Jeg har netop haft denne fornøjelse at bruge mine nyindkøbte bukser til Øvelse Eiswolf i Tyskland den forgangne weekend. Det har virkelig været en fornøjelse. Sikke en bevægelsesfrihed. Selvom det var koldt om natten, så var der ikke på noget tidspunkt hvor man mærker at kulden trænger igennem bukserne. Du har nemmere ved at være professionel, når dit udrustning/uniform sidder som det skal. Jeg vil til enhver tid støtte og bruge produkter fra Tacgear.dk Kvalitet til professionelle. Jeg har netop haft denne fornøjelse at bruge mine nyindkøbte bukser til Øvelse Eiswolf i Tyskland den... Kvalitet til professionelle. Jeg har netop haft denne fornøjelse at bruge mine nyindkøbte bukser til Øvelse Eiswolf i Tyskland den forgangne weekend. Det har virkelig været en fornøjelse. Sikke en bevægelsesfrihed. Selvom det var koldt om natten, så var der ikke på noget tidspunkt hvor man mærker at kulden trænger igennem bukserne. Du har nemmere ved at være professionel, når dit udrustning/uniform sidder som det skal. Jeg vil til enhver tid støtte og bruge produkter fra Tacgear.dk

Lækre Produkter

Rigtig god service. Hurtig levering. Ikke mindst har de super gode produkter i god kvalitet. Tøjet er mega lækkert at bevæge sig i. Rigtig god service. Hurtig levering. Ikke mindst har de super gode produkter i god kvalitet. Tøjet er mega lækkert at... Rigtig god service. Hurtig levering. Ikke mindst har de super gode produkter i god kvalitet. Tøjet er mega lækkert at bevæge sig i.

Lækre produkter og supergod service

Een ting er den gode kvalitet og gennemtænkte produkter, men Michaels hjælpsomhed, kundeservice og gode humør er et stort plus. De bedste anbefalinger herfra 😏👍 Een ting er den gode kvalitet og gennemtænkte produkter, men Michaels hjælpsomhed, kundeservice og gode humør er et stort plus.... Een ting er den gode kvalitet og gennemtænkte produkter, men Michaels hjælpsomhed, kundeservice og gode humør er et stort plus. De bedste anbefalinger herfra 😏👍

Super kvalitet og dejlig kundeservice

Super kvalitet og dejlig kundeservice. Ikke andet end tilfreds herfra :) Super kvalitet og dejlig kundeservice. Ikke andet end tilfreds herfra :) Super kvalitet og dejlig kundeservice. Ikke andet end tilfreds herfra :)

Hurtigt, nemt, effektivt

Er altid skeptisk når jeg handler på nettet - Specielt et sted jeg ikke har prøvet før - mange svindlere derude...Dette var super positivt... Bestilling fredag middag - afhentning pakkeshop mandag... Produkter lever fuldt op til forventninger - Go´ kvalitet - go` pris.... Absolut ikke sidste gang jeg handler her.. Er altid skeptisk når jeg handler på nettet - Specielt et sted jeg ikke har prøvet før - mange svindlere... Er altid skeptisk når jeg handler på nettet - Specielt et sted jeg ikke har prøvet før - mange svindlere derude...Dette var super positivt... Bestilling fredag middag - afhentning pakkeshop mandag... Produkter lever fuldt op til forventninger - Go´ kvalitet - go` pris.... Absolut ikke sidste gang jeg handler her..

Super god kvalitet til de helt rigtige...

Super god kvalitet til de helt rigtige priser. Rigtig god service og hurtig levering. Nemt til nærmeste pakkeshop. Glæder mig til kommende nye produkter i sortimentet. Får helt klart min store anbefaling. Super god kvalitet til de helt rigtige priser. Rigtig god service og hurtig levering. Nemt til nærmeste pakkeshop. Glæder mig... Super god kvalitet til de helt rigtige priser. Rigtig god service og hurtig levering. Nemt til nærmeste pakkeshop. Glæder mig til kommende nye produkter i sortimentet. Får helt klart min store anbefaling.

Jeg bestilte et par bukser om torsdagen og hentede dem om søndagen.

Jeg bestilte et par bukser om torsdagen, og kunne hente dem om søndagen. De passede mig desværre ikke, og jeg skrev til Tacgear og anmodede om returnering. Han var hurtig til at svare på en søndag, og tilbød en ombytning, men efter nærmere inspicering af mine mål, vil ingen af bukserne passe mig, som jeg gerne vil have. Vi blev enige om, at jeg sender bukserne tilbage, og får pengene retur. Hurtig, effektiv og god service. Det kan anbefales. Jeg bestilte et par bukser om torsdagen, og kunne hente dem om søndagen. De passede mig desværre ikke, og jeg... Jeg bestilte et par bukser om torsdagen, og kunne hente dem om søndagen. De passede mig desværre ikke, og jeg skrev til Tacgear og anmodede om returnering. Han var hurtig til at svare på en søndag, og tilbød en ombytning, men efter nærmere inspicering af mine mål, vil ingen af bukserne passe mig, som jeg gerne vil have. Vi blev enige om, at jeg sender bukserne tilbage, og får pengene retur. Hurtig, effektiv og god service. Det kan anbefales.

Vis alle

Ofte stillede

Spørgsmål & svar

Vores kundesupport er tilgængelig mandag til fredag: 8.00-18.00.Gennemsnitlig svartid: 12 timer
Kontakt os